Tıbbi Protez Tırnak Nedir?

Tıbbi Protez Tırnak Nedir?

Tıbbi Protez Tırnak Nedir?

Bir tırnağın kaybı birçok kişi için oldukça rahatsız edicidir. Tüm çabalara rağmen, cerrahi yöntemlerin yerine getirilmesi en azından estetik yönü ile çok başarılı değildir. Neyse ki, lensler gibi, uzun zamandır protez tırnak yani yapay tırnakları iyi şekillendirmeye yönelik teknikler mevcut. Sorunlu tırnaklarda kullanılan protez tırnağın yerine bağlanması için en iyi yöntem geliştirildi ve nihayetinde yapay tırnağın yeterince ince olması sağlandı.

Protez Tırnak Doğal Görünüyor mu?

Mükemmel bir çözüm bulunmamakla birlikte, doğal görünen protez tırnak, yalnızca parmak ucu kemiklerini kapsayan bir süper uyumlu dijital protezin geliştirilmesi mevcut en iyi çözümü sunar. Ancak protezler özel olarak geliştirilir ve en yüksek standartlara uydurulursa potansiyel gerçekleşir. Bazen onarım yapılması gerekecektir, bu nedenle hızlı ve güvenilir bakım hizmetlerinin bulunması en önemli unsurdur.

Parmak ucu kemiklerindeki doku kaybı olduğunda, protez bu probleme yardımcı olabilir. Sonuçta, protez yara izi ya da başka geri döndürülemez sorunlara uygulama avantajına sahiptir. http://www.tirnakland.com web sitesinde konu ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Sadece tırnak kayıpları değil, protez tırnak birçok tırnak problemi için de kullanılabiliyor.