İstanbul Kolej Arama Telaşı Başladı!

İstanbul Kolej Arama Telaşı Başladı!

Özel okul bir ayrıcalık değil, İstanbul gibi büyük bir şehir koşullarında neredeyse zorunludur. Yaşayanlar bilir ki kalabalık sınıflar ve fiziki şartları vasatın altına düşen pek çok okul var. İstanbul kolej arayışları da bu yüzden her eğitim öğretim yılı öncesinde hummalı bir çalışma ve araştırma içerisinde geçiyor. Her ebeveyn, çocuğu için en iyi şartları, en iyi okulları istiyor, ancak herkes bu konuda yeterince şanslı değil.

Kalabalık bir şehir olduğu gibi İstanbul kolej sayısı açısından da bir hayli yüksek bir sayıya ulaştı. Peki, çocuğunuz için en iyi okulu nasıl bulacaksınız? İsmi üst sıralarda bulunan bazı özel okullar, çok yüksek eğitim ücretleri talep ediyor. Göreceli uygun fiyatlı okullar ise beklentilerin altında kalıyor. Ekonomi açıdan uygun üstelik çok iyi eğitim kalitesine sahip okul yok mu? İşte size fırsat…

İstanbul Evyap Okulları Erken Kayıt İndirimleri

Özel okullar içerisinde eğitim kalitesi ve kampüs şartları ile popüler olan okullardan biri olan Özel Evyap Okulları, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için erken kayıt taleplerini almaya başladı. Erken kayıtlarda ciddi fiyat avantajları sunan özel okul, evyapokullari.k12.tr web sitesinden detaylı bilgi alabileceğiniz gibi bursluluk sınavlarında başarılı olan öğrencilere de kapılarını açıyor. İstanbul Sarıyer yakınlarında ikamet ediyorsanız bu imkânları kaçırmayın!