Asetat Kutu Nerede Kullanılır?

Asetat Kutu Nerede Kullanılır?

Şeffaf ambalajlar, hediye kutuları, kozmetik ambalajları, satış noktası sunumları ve gıda vitrinleri için idealdir. Hemen her alanda asetat kutu çeşitleri yaygındır ve ürün yelpazesi; hafif kutular, kapaklar, kalıplar, silindirler, küpler ve özel paketler içerir. Bu sunum kutuları, hediyelik eşya, küçük ürünler, gıda ürünleri ve sunumun önemli olduğu diğer birçok uygulamaya uygundur. Çok yüksek bir standartta üretilir ve mükemmel bir görüntü ve de depolama ortamı sağlarlar.

Asetat Kutu Çeşitleri ve Fiyatları

Genel olarak, standart boyutları 10 mm – 250 mm arasında değişen asetat kutu çeşitleri kullanımı oldukça yaygındır. Çoğu kez şeffaf renk tercih edilmekle birlikte asetat kutular istenilen hemen her renkte üretilebilir. Hemen her şekil verilebilir ve ürüne ve markaya özel tasarımlar için rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca anında ihtiyacınıza uygun bir şey yoksa gereksinimlerinize uyacak şekilde düz veya baskılı yeni bir kutu tasarlanıp kısa sürede üretilebilir.

Asetat kutu fiyatları son derece ekonomiktir. Gıda kapları, katlamalı kutular, köşeli kutular, blister ürünler, vakum ambalaj, fantezive özel tasarımlar üreten Öz Ambalaj markasına ait www.ozambalaj.com  web sitesinden detaylı tasarım ve fiyat bilgisi alabilirsiniz.