Zeytin Yeşili Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Bazılarımız farklı renk pantolon giyme fikrinden uzaklaşıyor ve koyu renk tonlarına sadık kalıyoruz. Ancak, tüm bunları unutun çünkü artıdan minyona kadar, zeytin yeşili pantolon herhangi bir vücut tipinde harika görünür. Sadece uygunluğa dikkat edin ve istediğiniz stilde devam edin, ama bunları kaçırmayın.

Zeytin Yeşili Pantolon Stilleri için 5 Öneri

Zeytin yeşili kalem pantolonlar, iş için kusursuz bir şekilde şık görünür. Beyaz, krem gibi sade ve pastel bluz modelleri ile endişelenecek bir şeyiniz yok.

Zeytin yeşili denim pantolon için pastel yeşil tonları harika bir kombin sunabilir. Eğer biraz cesur renklere girmeyi seven biriyseniz kırmızı, şeftali ya da turuncu renkte bir üst tercih edebilirsiniz.

Zeytin yeşili kot pantolon modelleri her tür spor stile uyarlanabilir. Çizgili bir t-shirt, ince askılı bir body ya da bir büstiyer… Tercih sizin!

Zeytin yeşili şalvar pantolon, rahat olduğu kadar estetik bir stildir. Siyah omuzları açık fırfırlı bir bluz ve sandalet ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

Zeytin yeşili jogger pantolon, sportif stil için kısa t-shirt modelleri ile kombinlenebilir. Sıra dışı bir şey isterseniz dantelli bluz ve şık bir stiletto ile deneyin.