E-Ticaret Lojistiği Nedir?

E-Ticaret Lojistiği Nedir?

Eğer internet üzerinden satış yapmaya başlayacaksanız son derece önemli bir hizmet hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Bu hizmet e-ticaret lojistiği adını taşıyor. Online satış yapan siteler için son derece mühim olan bu hizmet kapsamında internet sitelerinin malların sağlıklı bir şekilde depolanabileceği mekan bulma sorunu ortadan kalkıyor. Çünkü hizmetler kapsamında depo da var.

E-ticaret sitesi bir sipariş aldığında bu ürün depodan alınarak paketleniyor ve e-ticaret lojistiği tarafından sipariş sahibinin adresine ulaştırılıyor. Şayet ürün iadesi ya da değişim talebi olursa, bu süreç de yine anlaşılan bu firma tarafından yürütülüyor. Dolayısıyla e-ticaret şirketi de enerjisini farklı alanlarda yapılan çalışmalara ayırabiliyor.

E-Ticaret Lojistiği Ücreti Nedir?

Bu hizmetten faydalanmak isteyen firmalar elbette lojistik firmalarına ne kadar ödemeleri gerektiğini merak ediyor. Ancak bu konuda net bir rakamdan söz etmek güç. Çünkü firmalar farklı ücretler talep edebiliyor. Ancak https://oplog.com.tr/neler-yapiyoruz/e-ticaret-lojistigi/ adresinden de ulaşabileceğiniz firmanın sipariş alınmadığı zaman ücret talep etmediği biliniyor. Linke tıklayarak bu konuda çok daha fazla bilgi alabilirsiniz.