Küçük Evler ve Banyolar için Duş Fikirleri

Küçük Evler ve Banyolar için Duş Fikirleri

Duş almak için geniş kare görüntüleri olan ferah bir ev banyosu bulmak şüphesiz zordur. Ancak imkânsız olmadığını bilmelisiniz. Köşe duşlardan mini lavobolara kadar, aşağıdaki fikirlere biraz yaratıcılığınızı da ekleyerek, birçok işlevsel stilin, mini banyonuzda çok az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz.

Küçük Banyo Dekorasyonu için İlham Verici 5 Öneri

Kavisli köşe duş kabini: Sınırlı kare görüntüden en iyi şekilde yararlanan özellik; kavisli, köşe duş kabinidir. 2 metrekare bir banyoya bile kolayca uyarlanabilir.

Köşe küvet: Şık bir parça köşe küveti küçük bir banyoda duş almak için ekstra yer açıyor. Banyo alanını köşeye yerleştirmek, makyaj masası ve diğer banyo gereçleri için ferahlık yaratır.

Çerçevesiz cam duş kapısı: Birçok küçük banyo için uygulanabilecek ideal çözümdür. Alanı görsel olarak engellemediğinden cam kapı havadarlık hissi verir.

Küçük Evye: Standart bir duş kabini için yeterince alan yaratır. Özellikle duş bölümünde değişiklik yapma şansınız yoksa küçük evye modelleri tam da size göre!

Depolu akıllı duş: Mikro duş kabini gibi faydalı depolama çözümleri içeren küçük alan fikirlerine bayılacaksınız. Duş teknesi küçük bir kare veya dikdörtgen modellerde seçilebilir. Yerden 2-3 çekmece yüksekliği depolama ünitesine yer açar.