Pelüş Kabanlar Geri Döndü

Pelüş Kabanlar Geri Döndü

Moda dünyası içinde oldukça beğenilen bazı parçalar yıllar sonra kendine tekrardan yer edinebiliyor. Eski modaların tekrar hayat bulması ile yeni sezon içinde de farklı olan bu tercihler ile kombinler kolaylıkla tasarlanabiliyor. Yeni moda akımları arasında yerini alan ve özellikle yetmişlerin modası olarak bilinmekte olan pelüş kabanlar yeni sezon içinde de kendine yer buldu.

Pelüş Kaban Kombini

Suni kürk detayları ile kendini gösteren ve son derece yumuşak olan yapısı ile kış günlerinde içinizi de sizi de kolayca ısıtacak olan bu kabanlar aynı zamanda farklı model seçimleri ve de desenler ile karşımıza çıkıyor.

Gece davetlerinde kolaylıkla kullanabileceğiniz ve kombiniz ile uyum sağlayabilecek olan pelüş kaban modelleri aynı zamanda günlük yaşantı içinde de size eşlik edecek olan modellere sahip. İsterseniz mini bir gece elbisesi ile isterseniz bir pantolon ile kombinleyebileceğiniz bu pelüş kabanları desen seçimlerinin yanı sıra tek renk seçimleri ile de görebilirsiniz. Bunun yanı sıra tüy uzunlukları açısından da farklı seçimler bulunuyor.