Dudak Dolgusu Nedir?

Dolgun ve daha hacimli dudaklara sahip olmak istiyorsanız sizler de dudak dolgusu işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Dudak içi ve çevresine enjekte edilebilecek dermal dolgular ile yapılan dudak dolgusu İstanbul şehrinde pek çok farklı uzman tarafından uygulanabilmektedir.

Dudak dolgusu, dudaklarının şeklinden ve dolgusundan memnun olmayanların yararlanabileceği bir dolgu işlemidir. Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklıklar ve bu kırışıklıklardan rahatsız olan kişiler de dudak dolgusu yaptırabilirler.

Dudak Dolgusundan Sonra İyileşme Süreci Ne Kadar Sürer?

Cilt açısından yararlı olan hiyalüronik asitler zaman içerisinde kaybolurlar. Bu durum cildinizde çizgi ve kırışıklıklara sebep olabilir. Bu tür durumlarda cildi ve kırışıklıkları yok edebilen dudak dolgusu uygulaması ortalama olarak 30 dakika kadar sürer. 2 ya da 3 senas da sürebilen bu işlemden sonra hastalar aynı gün gündelik yaşamlarına devam edebilirler.

Dudak dolgusu yaptırmadan önce profesyonel kişiler ile çalışmanız gerektiğini asla unutmamalısınız. Bu konuda daha detaylı bilgi almak veya dudak dolgusu yaptırmak isterseniz başarılı çalışmaları ile ön plana çıkan dermatoloji uzmanı Prof. Dr. Gonca Gökdemir’in resmi sitesi https://goncagokdemir.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.