İlham Alabileceğiniz 3 Maksimalist Dekorasyon

İlham Alabileceğiniz 3 Maksimalist Dekorasyon

Renk ve desenle dolup taşan, ilham dolu maksimalizm, aslında evdeki her santimetrekareyi doldurmakla ilgili değil, renkleri, baskıları ve eklektik objeleri birleştirme sanatı ile ilgili. İşte ilham alabileceğiniz 3 iç mekân dekorasyon fikri:

Canlı ve Cesur Maksimalist Salon

Cesur renkler ve desenler, maksimalist dekorasyonda gerekli unsurlardır. Canlı renkli duvar kâğıdı, perde ve dekoratif aksesuarlar mevcut dekorunuza sıra dışılık ekleyebilir. Nötr renklerde mobilyalar, renkli çiçek desenli perdeler, odadaki diğer dokulardan çarpıcı bir kontrast yaratırken lüks metalik yüzeyler ve renkli dekoratif yastıklar dekorasyonu yumuşatır.

 

Grafik Desenli Bir Oturma Odası

Parlak beyaz duvarlar, bir oturma odasında renk ve desen patlaması için harika bir sahne olabilir. Perdelerin, halıların ve vurgu yastıklarının her biri ayrı bir desende farklı boyutta motifler içerir. Her cesur desen, düz renkli bir şeyle dengelenir. Perdeler düz renk bir duvara yaslanırken halı ve dekoratif yastıklar, koyu tonlarda veya metalik mobilyalarla birleştirilir.

Bol stilli kentsel dekor

Herhangi bir maksimalist boşluğun merkezinde, bir tuğla duvar, meşe balıksırtı zeminine şık bir kontrast sağlarken, modern kentsel karakter getirir. Eşsiz uyumluluğun heyecan verici karışımı, odanın eklektik atmosferini arttırır. Pek çok maksimalist evin sanatla kaplı duvarları varken, cesur bir şehir manzarası şıklığı tamamlar.