İş Makineleri için Patinaj Zincirleri Seçimi

Kamyon, çekici, traktör, greyder gibi iş makineleri için lastik zincirleri, çeşitli stil ve boyutlarda mevcuttur. Ağır hava koşullarında çalışma ve iyi çekiş gerektiğinde, patinaj zincirleri kesintisiz çalışma imkânı sağlar. Dikkate alınması gereken önemli faktör, aracınıza uygun patinaj zincirleri tercihi yapmanızdır. Çoğu iş makinesi lastik ebadı için kar zincirleri bulabilirsiniz, ancak bunların gövdeye, şasiye veya frenlere zarar vermeden takılmaları için doğru standartlarda üretilmiş olmaları önemlidir.

Kaliteli Patinaj Zincirleri Nereden Alınır?

Kullanım amaçlarına göre iş makinesi patinaj zincirleri vardır. Örneğin Las Zırh MB Takviyeli Ağır Hizmet Patinaj Zinciri, yoğun kar mücadelesi yapılan zeminlerde, en yüksek çekiş ve fren emniyetine sahip, ekstra güçlendirilmiş zincirdir. Aşınmaya kopmaya dayanıklı özel mangan alaşımlı çelikten üretilir. Kendinden kilitlemeli iç ve dış dövme kilitlerin montajı kolaydır.

Kaliteli patinaj zincirleri elbette en deneyimli firmaların başında gelen Las Zırh’dan alınır. Las Zırh, ağır iş makineleri için birçok patinaj zinciri modeli sunuyor. Her ihtiyaca yönelik patinaj zincirleri seçeneklerini görmek için laszirh linkine tıklayınız. 2004 yılında kar ve patinaj zincirleri, 2009 yılında da ormancılık zincirleri imalatı ve satışına başlayan LAS ZIRH bugün lastik zincirleri sektöründe tüm ürün yelpazesine sahip, alanının lideri konumundadır.