Neden Moda Uğruna Kötü Görünelim?

Neden Moda Uğruna Kötü Görünelim?

 

Hepimizin kusurları olabilir ancak bazı moda trendleri insan formunu düzeltmez ve diğerleri ise muhtemelen nüfusun yalnızca % 1’i için uygundur. Kıyafetler sizi kötü değil daha iyi göstermeli, değil mi?

Gelmiş Geçmiş En Kötü 5 Moda Stili

Gerçekten korkunç bazı stiller moda uğruna sokaklardaydı. İşte görmek istemediklerimiz:

Pencere Modası: Neredeyse sonsuza dek sürdü, ancak amaç, kumaşın bitmiş gibi görünmemesi, bir parça cildin bırakılması için giysinin bir kısmını çıkarmak gibi çekici bir yol bulmaktı.

Tayt: Harika bir vücuda sahipseniz, bu neredeyse iyi görünebilir, ancak çoğu kadın için paçalı don görünümü hiç de şık ve estetik bir moda trendi değil.

Saloped-Tulum: Çocukluğun kaygısız günleri için nostaljik olduğu anlaşılabilir, ancak yetişkin bir vücudu ergen için tasarlanan bir giysiye sıkıştırdığınızda, inşaat işçisi gibi görünmekten kurtulamıyorsunuz.

Tak takıştır takılar: Aksesuarları stilize etmek önemlidir; boncuk modasında sahip olduğu her renkli, irili ufaklı takı parçalarını takanlar göz yorgunluklarımıza neden oldu.

Crocs Terlik: Kalın tabanları ve ayağınızın etrafında erimiş lastik bir top gibi görünen ayakkabılar kesinlikle estetik değildi. Rahatı severiz, ama iyi görünmeyi daha çok severiz.