Snow Chain Nedir?

Buzlu veya karla kaplı zeminde lastiklerin yollardaki kavrama miktarını artırmak için özel zincirler kullanılmalıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, snow chain veya kar zincirleri karda daha iyi çekiş sağlamak için lastik veya jant setini kapsayacak şekilde özelleştirilmiş bir zincir sistemidir. Spesifik olarak, kar zincirleri karda kullanılır, ancak bunlar buzlanmış herhangi bir yolda seyahat için gerekli olan en etkili otomotiv aksesuarlarıdır.

Snow Chain (Kar Zinciri) Kullanma Önerileri

Patinaj zincirleri kullanmaya ihtiyaç duymadan önce onları monte etmeyi öğrenmek önemlidir. Başka bir deyişle, karayolları karla kaplanmaya başladığında, onları aracınıza takmak için hazır olmanız gerekir. Çoğu zaman, insanlar lastiklerini snow chain ile bağlamadan önce kar çoktan yığılmış olana kadar bekler ve bu da çok geç olabilir.

Kar zincirleri çiftler halinde satılır ve zincirleri tekerleklerinize monte etmek için gereken gergilerle gelir. Gerdiriciler tarafından sıkıca tutturulmuş sarmal kar zincirleri tekerleğin dışına monte edilir. Diğer bir dikkat edilmesi gereken, aracınıza uygun snow chain modeli seçimidir. Kalite ve performansta en iyi lastik zinciri çeşitleri için laszirh adresine göz atabilirsiniz. Las Zırh’da sadece lastiğin diş desenini kaplayan güçlü hafif zincirlerden traktör ve iş makineleri için özel patinaj zinciri modellerine kadar pek çok snow chain tasarımı mevcut!