Güvenli ve Huzurlu Bir Ankara Kız Yurdu Arayanlara Müjde!

Bir kız öğrenci yurdu için öncelikli beklentileriniz, sakin bir çalışma ortamı, konforlu bir barınma imkânı ve güvenliktir. Bu kız yurdu Ankara merkezi noktalarından birinde ise onu daha da popüler hale getirir. Üniversiteler çevresinde yoğunlaşan kız öğrenci yurtları, öğrencilerin okullarına daha kısa sürede ve güvenle gidip gelebilmeleri için büyük imkân, yaratır. Şimdi, kız yurtları Ankara aramanızla eşleşecek harika bir seçeneğiniz var!

Özel Şahin Ulusoy Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu

Ankara’nın merkezi Bahçelievler’de bulunan Özel Şahin Ulusoy Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, mükemmel bir konumda yer alıyor. Özel kız yurdu Ankara Toplu taşıma araçları, metro ve üniversite servis duraklarına yürüme mesafesinde ve dolayısıyla bütün üniversitelere ulaşım çok kolay. Ulaşım kolaylığı dışında bir butik otel konforu ve ev sıcaklığı için çok iyi düşünülmüş bir konsepte sahip.

ozelsahinulusoykizyurdu.com linkinden inceleyebileceğiniz gibi yeşillikler içinde bir bahçesi olan 3 katlı kompakt bina güvenlik, yemekhane, dinlenme salonları, etüt odası gibi bir üniversite öğrencisinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmış. Sınırlı sayıdaki kontenjan için hemen iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.