Mini Tulum Kombinleri

Mini Tulum Kombinleri

Tek parça kıyafetleri kombinlemek genellikle daha kolaydır.  Özellikle yaz aylarında tarzınız ne olursa olsun mutlaka denemeniz gereken mini tulumlar, tek parça formlarıyla kolay ve şık kombinler yaratmakta çok başarılı oluyor. Çanta, aksesuar ve ayakkabı seçerek çok fazla düşünmeden rahatlıkla oluşturabileceğiniz kombinizle şık ve havalı olabilirsiniz. Mini tulum kombinleri yaz aylarını ferah ve şık geçirmenizi sağlayacak.Yaz aylarında tek başına kullanılan tulumlar, ilkbahar ve sonbahar aylarında kot veya deri ceketlerle birlikte uyum içinde kullanılabilir.

Tulum Modelleri

Mini tulum modelleri genellikle kısa kollu olarak tasarlanmasının yanı sıra uzun kollu ve kolsuz tasarımlar olarak da moda severlere sunuluyor. Özellikle hemen hemen tüm modellerde kullanılan kemerler, tulumu çok daha havalı bir hale getiriyor. Kemerler genellikle tulumun kumaşından yapılır.

Kimono tarzı mini tulumlar, tarzıyla dikkat çekmeyi sevenlerin tercih edecekleri modeller arasında yer alır. Pozitif enerjiyi hissetmenizi sağlayan çiçek desenli, rengârenk tulumlar ise yaz aylarına damgasını vuracağa benziyor.

Tulum Kombinelerinde Ayakkabı Seçimi

Yaz aylarının vazgeçilmez ikilisi; mini tulum ve sandaletler!  Yaz sıcağında tercih edilebilecek en iyi iki seçenek olan tulum ve sandaletler birlikte çok havalı kombinler oluşturuyor. Spor tulumlar spor ayakkabılar, espadriller ve Oxfordlarla birlikte rahatlıkla kullanılabilir. Tulumlar, her model ayakkabı ve çantayla birlikte kullanabilmeleri sayesinde en rahat kıyafetler arasında yer alıyor.