Diz Üstü Çizme Nasıl Giyilir?

Diz Üstü Çizme Nasıl Giyilir?

Diz üstü çizme modelleri her sezon olduğu gibi, bu sezon da moda olmuş durumda. Her sezon ön plana çıkmayı başaran diz üstü çizmelerin, kadınlar tarafından büyük bir ilgi görmesi bu tür çizmelerin kolay kombinlenebilir olmasından dolayı oluyor. Peki, diz üstü çizme nasıl giyilir ve hangi parçalar ile kombinlenir diye merak ediyorsanız gelin bunu birlikte inceleyelim.

Kazak Elbiseler

Oversize olarak tasarlanan uzun kazak elbiselerinizi, diz üstü çizme modelleriniz ile birlikte kullanabilirsiniz. Bir araya geldiği zaman son derece modern bir stile imza atmayı başaran bu ikiliyi kullanırken dikkat etmeniz gereken nokta; diz üstü çizmenizin bacaklarınızı saracak şekilde dar olmasıdır.

Etek ve Elbiseler

Uzun çizmeler ile birlikte giyilebilecek en ideal parçalardır birisi de eteklerdir. Etek ile birlikte uzun çizme giydiğiniz zaman son derece hoş bir görünüm ortaya çıkartabilirsiniz. Çizme ve etek kombinlerken eteğin boyunun aşırı kısa olmamasına ve ayakkabı arasında kalan tenin aşırı gözükmemesine dikkat etmelisiniz.

Kaban

İçinize giyebileceğiniz düz kıyafetler ve kaban ile birlikte şık bir kombin yaratabilirsiniz. Kış aylarında kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu kombin sayesinde kadınsı bir hava yakalayabilirsiniz.

Skinny Pantolon ve Tayt

Rahat bir kıyafet olan taytı kış aylarında diz üstü çizmeleriniz ile birlikte giyebilirsiniz. Eğer pantolon ile birlikte çizme giymek istiyorsanız, skinny model dar kesimli pantolonları tercih etmelisiniz. Pantolonunuzun paçalarını çizmelerinizin içerisine sokarak fit bir görünüm elde edebilirsiniz. Bacaklarınızın inceliğini ortaya çıkartabilmek istiyorsanız, bu kombin sizler için ideal bir kombin olacaktır.

Aksesuar Kullanımı

Diz üstü çizmelerinizi giyeceğiniz zaman sallantılı ve askılı çantalar kullanabilirsiniz. Maskülen bir stil için uzun askılı çantaları kombinlerinizde kullanmayı deneyebilirsiniz.