YouTube Videosunu Instagram’a Nasıl Yükleyebilirim?

YouTube Videosunu Instagram’a Nasıl Yükleyebilirim?

YouTube platformunu gün içerisinde artık pek çok farklı amaç için kullanıyoruz. Video izleyebilmek, müzik dinlemek ve bilgi alabilmek için ziyaret ettiğimiz YouTube, mobil alanda da kendisini sürekli geliştirdiği için mobil olarak da kullanmaya başladığımız bir platform haline gelmiş durumda. Android sürümünde arka planda videoları oynatmasa bile birkaç farklı yöntem ile bu sorun da aşılabiliyor.

Mobil uygulamalar arasında en fazla kullanılanlardan olan YouTube ile birlikte artık Instagram’da en fazla kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Instagram’ın video paylaşım özelliğinin gelmiş olması YouTube gibi bazı zamanlarda Instagram’ı da bu tür amaçlar için ziyaret etmemizi sağlıyor. YouTube üzerinde hoşunuza giden bir videoyu Instagram’a yüklemek istediğiniz zaman ise bunu yeni gelen özellikler sayesinde yapabiliyorsunuz.

YouTube’da beğendiğiniz bir videoyu ilk önce telefonunuza indirip daha sonra Instagram profilinize yüklemek istiyorsanız ve YouTube videosunu Instagram’a nasıl yükleyebilirim diye düşünüyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Üçüncü Parti Uygulamalar ile Mümkün

Üçüncü parti uygulamaları gerekli şekilde cihazlarınıza yükledikten sonra YouTube videolarını 15 saniyelik olarak Instagram’da paylaşabiliyorsunuz. Bunun için Videoder veya Tube2Gram gibi online servisleri de tercih edebilirsiniz. Bir diğer alternatif ise Mobile Download bölümünden QR kodlarını okutmak olacaktır.

Uygulamaları açtıktan sonra Instagram’da paylaşmak istediğiniz videoları uygulama içerisinde görüntüleyerek gerekli bağlantılar üzerinden Instagram platformuna aktarabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan uygulamaları indirebilmek için telefonunuza bilinmeyen kaynaklardan gelen bağlantılara olan izni aktif hale getirebileceğiniz ayarları da yapmanız gereklidir.