Göbek Deliği Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır?

Göbek Deliği Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır?

Günümüzde gelişen teknoloji ile beraber birçok estetik operasyon, çok kısa sürede ve oldukça olumlu biçimde gerçekleşebiliyor. Bu estetik operasyonlardan birisi de abdominoplasti diğer adı ile göbek deliği ameliyatıdır.

Göbek deliği estetiği nedir, nasıl yapılır? Göbek deliği ameliyatında deliğin şekli, boyutu, yeri ile ilgili düzenleme yapılır. Göbek deliği ameliyatı tek başına yapıldığı gibi ayrıca benzer alanda gelişen germe gibi operasyonlar içinde de yer alabilir.

Göbek deliği ameliyatı; lokal yada genel anestezi ile yapılabiliyor. Hangi anestezinin uygulanacağına ameliyatın türü ve hastanın isteğine göre değişebilir.

Göbek deliği ameliyatı sonrasına tekrar bir kilo alıp verme ya da gebelik gibi bir durum oluşmadığı sürece kalıcı bir operasyondur.

Göbek Deliği Ameliyatı Ne gibi Durumlarda Uygulanabilir? Göbek delikleri doğuştan perdeli ya da dışa çıkık olabiliyor. Bunun yanı sıra yılların getirdiği bir deformasyonda yaşanabilir. Bu ve buna benzer durumlarda kişiler bu görüntüden rahatsız olup bunun çözümünü aramaktadır. Göbek deliği ameliyatları kişilerin isteklerine göre yapılıyor.