Soğuk Lipoliz Tedavisi Nedir, Nasıl yapılır?

Soğuk Lipoliz Tedavisi Nedir, Nasıl yapılır?

Son dönemlerde oldukça fazla talep gören soğuk lipoliz tedavisi, kadın erkek demeden herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Özellikle fazla kilolarından rahatsız olan kişiler için son derece kolay, ağrısız ve mükemmel sonuç veren bir tedavi olan soğuk lipoliz, sağlığınıza ve istediğiniz görünüme yeniden kavuşmanızda etkin bir ol oynuyor. Peki, soğuk lipoliz tedavisi nedir, nasıl yapılır? Bu sorunun yanıtını almak için yazının devamını okumaya devam edebilirsiniz.

Fazla Kiloları Hayatınızdan Çıkarın!

Soğuk lipoliz tedavisinde; özellikle doğum sonrası kiloları ve göbek ile alt karında toplanan fazlalıkların giderilmesi sağlanır. %40 ile %60 oranında etkili sonuçlar veren operasyon, kiloların kalıcı olarak gitmesine yardımcı olur. Bölgesel zayıflamada en çok tercih edilen soğuk lipoliz tedavisi, vücutta istenmeyen ve estetik görünümü bozan kalıcı yağların kısa sürede alınmasını sağlar. Yağ alma işlemi yapılırken, diğer dokulara zarar verilmemesi adına soğutma yapılır ve aynı zamanda vücut şekillendirme de işlemi de aradan çıkarılır.  Son derece kolay ve acısız olan operasyon sırasında hasta ağrı hissetmez.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Nasıl Yapılır?

Soğuk lipoliz uygulamasında genellikle; üst ve alt karın, bel yan yağları, basenler, iç bacaklar ve sırt bölgelerinde biriken kalıcı yağlardan etkili sonuç alınır. Genel olarak 45 dakika süren işlem, hastanın bir yandan dinlenmesine de yardımcı olur. 45 dakika sonunda işlem tamamlanır ve hasta isterse aynı gün içerisinde günlük yaşantısına dönebilir. Uygulamadan sonra etkili sonuçları görmek için 2 ile 4 ay arasında süre geçmesi beklenmelidir. Yağ aldırma tedavilerinden bir diğeri olan Liposuction yönteminde meydana gelen ağrıların hiçbiri soğuk lilopiz uygulamasında meydana gelmez. Soğuk lipoliz tedavisi bittiği andan itibaren ağrı, sızı ve spazm gibi şikâyetler yaşamadan hayatınızı devam ettirebilirsiniz.